top of page

OM OSS

Bil1 Vesterålen AS tilbyr salg av nyere bruktbiler innenfor både person og nyttekjøretøy-segmentene. 

 

Bil1 Vesterålen AS er en frittstående bruktbilforhandler som gjennom et stort kontaktnett og erfaring etablert over mange år kan skreddersy den bruktbilen du måtte ønske. Vi holder til i flotte og trivelige lokaler i Vesterålsgata 42 på Sortland, mellom Kystvaktbasen og Esso Havna Service. Her er du alltid velkommen innom for en hyggelig bilprat mens du tar en titt på vår bilutstilling.

 

Hos oss kan du få hjelp med bilklargjøring og optimalisering av motor av høy kvalitet. Vi selger også bilpleieproduktene vi bruker, slik at du kan fortsette den gode jobben selv. Vi er også behjelpelig med service og vedlikehold igjennom våre samarbeidspartnere. Vi tilbyr frakt til hele Norge!

Det er viktig for oss som din leverandør å få den samme gode og sitrende følelsen det er for deg å overta en ny bruktbil. Kundeservice og kundetilfredshet har vi stort fokus på.

 

Finansiering.

Vi tilbyr finansieringsløsninger igjennom våre samarbeidspartnere fra Kr. 0.- kontant og opptil 10 års løpetid.

 

Innbytte.

Vurderes fortløpende. Send gjerne info og bilde av kjøretøy til kent@bil1vesteralen.no eller pr mobil 991 51 173.

 

 

Autoreg.

Vi er godkjent Autoregforhandler igjennom Statens Vegvesen og kan derfor registrere biler 24/7. det betyr at du kan få din nye bruktbil på dagen, selv om det er kveld eller helg.

Følg oss på sosiale medier:

  • Facebook
  • Instagram
Noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt!
bottom of page